16-10-08

 

Ook Metallica naar Sportpaleis

Maart 2009 wordt een topmaand voor metal- en rockfans, niet alleen AC/DC maar ook Metallica komt naar Antwerpen. Metallica komt op 5 maart naar het Sportpaleis. Dat meldt de groep zelf op hun website, de voorverkoop start maandagmorgen om 8 uur.

'Back to Belgium . . . we're looking forward to seeing you in Antwerp, Belgium on March 5 at Sportpalais', staat te lezen op de officiële Metallica-site. Het concert maakt deel uit van hun World Magnetic-Tour. Op Pukkelpop wilde de groep nog niet veel prijsgeven van hun nieuwe album 'Death Magnetic', voor wie de nieuwe songs live wil horen is Antwerpen de eerste Belgische afspraak.

Het is al sinds 2003 geleden dat het Amerikaanse viertal nog eens in een Belgische concertzaal heeft opgetreden. Metallica is momenteel erg succesvol in ons land met het nummer 'The day that never comes' van hun recentste album 'Death Magnetic'. Dat album is hier intussen goed voor platinum.

Metallica regeert nu al 25 jaar over metalland. De toon werd in het midden van de jaren tachtig gezet met 'Kill ’Em All' en 'Master of Puppets'. In 1988 sloegen ze er als metalband in met '...And Justice for All' een zeer groot mainstream publiek te bereiken.

De ticketverkoop start op maandag 20 oktober om 08.00 uur en tickets kunnen gereserveerd worden via Proximus Go For Music op 0900/260.60 of
www.proximusgoformusic.be. De tickets kosten tussen de 40 en 59 euro, zonder reserveringskosten

20:35 Gepost door darkwizz in Muziek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.